Stemmeteknik ved

Lone B. Skovgaard

Tal, så du får dem med!

Enjoy the connection.

Du kan få coaching som:

 

 • 1:1 coaching
 • online sessions
 • walk-and-talks
 • i en gruppe på 5

 

 I offer coaching in English.

1:1 coaching


60 minutter


1.150 kr. eks. moms90 minutter


1.700 kr. eks. momsPakker på 60 minutter


Pakke på 3 sessions

3.100 kr. eks. moms

(du sparer 350 kr.)


Pakke på 5 sessions

5.000 kr. eks. moms

(du sparer 750 kr.)Pakker på 90 minutter


Pakke på 3 sessions

4.700 kr. eks. moms (du sparer 400 kr.)


Pakke på 5 sessions

7.400 kr. eks. moms (du sparer 1.100 kr.)Privatkunder kompenseres for momsen på enkelt sessions (ikke på pakkerne).

Online sessions


Måske vil du gerne spare tid på transport eller vil bare hellere coaches på din arbejdsplads eller i hjemmet eller dér i udlandet, hvor du nu befinder dig.


Så tilbyder jeg intensiv og effektiv coaching online.


Vi kan for eksempel tale sammen på Skype eller via Facebook.


Samme priser som  1:1 coaching


Walk-and-talk


Du kan blive coachet, mens vi går en tur i det fri.


Tankerne flyder nogle gange nemmere, når vi bevæger os.


Her i København kan vi for eksempel gå tur i Botanisk Have, Kongens Have, Østre Anlæg og på Kastellet.


Samme priser som  1:1 coaching.

Coaching i gruppe


Det er min erfaring, at der opstår en særlig synergi, når du bliver coachet i en gruppe.


Et ekstra løft, som det giver at være flere sammen om at finde ind til ilden, der driver jer frem.


Gruppen kan desuden blive en del af dit netværk bagefter.


Gruppen er på 5 personer og vi ses 5 gange 1,5 timer.


Som regel ses vi torsdag aften kl. 17-19.30.


5 gange 2,5 timerProfessionel coaching og mentor

 

"Everyone needs a coach - whether we are a CEO, leader, teacher, basketball player or bridge player, we all need people to help us reach our goals and give us feedback". Bill Gates, founder of Microsoft.


Jeg plejer at sige, at jeg ’faldt i gryden som barn’. Forstået på den måde, at jeg allerede som lille havde en særlig evne til at se bagom det synlige og motivere andre. Siden da har jeg været – og bliver ved med at være i færd med - at skærpe min indfølingsevne og evnen til at styrke andre i deres udfoldelse..


Mange års erfaring i at coache andre til at bruge deres kreative kræfter effektivt og resultatrigt har medført, at jeg hurtigt at få øje på, hvad der skal justeres og styrkes.


Professionelt har jeg givet coaching siden 1994, hvor jeg lagde ud med at give kurser i skabende virksomhed og afsøgningen af spirituelle og psykologiske og filosofiske ideer, som kunne blive til konkrete teknikker for personlig afklaring og udvikling.


Med baggrund i de forskellige jobs, som du kan læse mere om herunder, kan jeg tilbyde både utraditionelle og konventionelle ideer og løsningsmuligheder til, hvordan du kommer videre.

 

 • Lær at bruge og til hver en tid stole på din intuition - nogle kalder det 'mavefornemmelsen' - i dine forretninger ligesom dygtige og succesrige folk som for eksempel Christian Stadil, Coco Chanel, Richard Branson, Bethlehem Tilahun Alemo (Sole Rebels Footwear), Steve Jobs og Guiliana Benetton, der har brugt deres kreativitet og fingerspidsfornemmelse til at skabe stærke forretninger.


 • Det er nemmere at få succes med dit arbejde, hvis du kender dit why? Din mission. Hvad der kan få dig til at springe ud af sengen om morgenen.


Det er min erfaring, at når du har sporet dig ind på, hvad du virkelig nyder at beskæftige dig med,, og ved præcist, hvorfor du er tændt på at gøre det, så åbner successen sig og ruller derudad.


 • Er du ved at opstarte en virksomhed og vil gerne have erfaren sparring til  forretningsplanen, definitionen af målsætning, værdier, strategier, profil og brand?


Så du undgår at igangsætte, sådan som alle andre gør indenfor din branche, og fra starten af former en stærk profil og basis for din virksomhed.


Hvor du er fuldstændig klar over, hvad der er dine særlige styrker, og hvad du især har lyst til at arbejde med og udvikle.


 • Vil du gerne skifte job eller begynde i et nyt karierrespor?


 • Vil du have inspiration til at få nyt liv i arbejdet, hverdagen eller i forhold til din partner, familien eller vennerne?


 • Vil du styrkes i at skabe nye resultater arbejdsmæssigt og personligt stå stærkere?


 • Måske mangler du overblikket i en stresset hverdag and don't have a clue?


 • Eller du føler du et brændende - men måske negligeret - behov for at blive ved med at frigøre dit potentiale og føle glæde ved det, du beskæftiger dig med?


 • Det kan være, at du bare gerne vil have ny inspiration og afklaring!


 • Måske er du estrovert/introvert, måske mest indadvendt. Du kan læse, hvad jeg mener HER!


Jeg kan hjælpe dig med at rydde op og få sat tingene i system og bane vejen til din udfoldelse fremover.


Du kan kort sagt få forslag til, hvordan du får successen, kærligheden, skønheden, sandheden og meningen med dit liv frem i lyset.


Jo mere du gør en forskel i verden, des mere vil verden gøre en forskel for dig.Erfaring


I 1998 etablerede jeg min virksomhed Stemmeteknik.


Jeg har haft fornøjelsen af at coache ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, sportstrænere, skuespillere, forfattere, fortællere, musikere, billedkunstnere, performance kunstnere med flere.     


Jeg har blandt andet erfaring fra ansættelser i hotelbranchen, detailhandlen (tøjbutikker), fra at drive et bogtrykkeri (Institut for Social Medicin),  fra redaktionelt og journalistisk arbejde på blade og magasiner (blandt andre som musikanmelder hos Information og i redaktionen på filmbladet 'Levende Billeder'), som skønlitterær forfatter, chef på Roskilde Festival sammen med Leif Skov og underviser på Københavns Tekniske Skoles grafiske afdeling (1995-2007).


I 2011 var jeg bestyrelsesmedlem i Danske Skønlitterære Forfattere,


Siden 2003 til nu har jeg givet stemme- og taletræning hos FOF.


I 2002 - 2003 underviste jeg i stemme- og taletræning hos KKA.


1995-2007 underviste og coachede jeg elever på den grafiske afdeling på Københavns Tekniske Skole i kunstteori, værkproces, farvelære, kunsthistorie, billedkunst og tegning.


1992-1995 gav jeg kurser i afdækningen og udviklingen af personlige potentialer og afklaringen af karrierespor.


I Terminator Ted, The Breed, Love & Fuel og The Bones var jeg sanger, komponist og sangskriver (1988-1995) og har givet koncerter med Terminator Ted og The Breed i forskellige danske musikklubber og danske musikscener (1988-1995), blandt andet på Roskilde Festival (1991) samtsolooptræden på gallaften i anledning af H. H. Dalai Lamas 60 års fødseldag (1995).Uddannelse


Siden 1991 har jeg trænet den polynesiske Huna coachingpraksis ved Dr. Serge Kahili King med effektive strategier og teknikker til at nå optimale personlige og karrieremæssige resultater. I 1993 simultantolkede jeg, engelsk-dansk, for Dr. Serge Kahili King ved afholdelsen af hans  foredrag og kurser i optimale personlige og karrieremæssige strategier i København.


I 1989 trænede jeg Optimal Results -personlige strategier og teknikker - hos Isac Shapiro (1989).


Jeg har læst jura på Københavns Universitet og blev i 1997 færdiguddannet på CBS som International Markedsøkonom med afsætningen af Industriel Design som speciale.


Mine erfaringer i at afbalancere krop, sind og ånd kommer blandt andet fra kampsporten Aikido. Rolfing, Body Self Development System (Body SDS),Body/Mind Centering, Bodymind metoden, Bioenergetik, Qi Gong, yoga og Reiki (jeg er Reikimester).


Jeg har siden 1991 praktiseret buddhistisk filosofi og metoder til medfølelse og årvågenhed og sindsfred hos blandt andre Tenga Rinpoche, Lama Namse Rinpoche, Tai Situpa, Dalai Lama, Lakha Lama og Ani Ea Lama.Kunder


Blandt andet har jeg coachet ledere i dansk og udenlandsk erhvervsliv til for eksempel at få mere flow i kommunikationen med medarbejderne, til afklaringen af strategier og forretningsudvikling.


En anden stor gruppe kunder er billedkunstnere, musikere og forfattere som jeg coacher til at få flow i deres unikke talenter og power og autoritet i deres kunst. Så de profilerer sig selv klart og tydeligt i overensstemmelse med deres personlighed og særlige udtryk.


                                                                          Copyright @ All Rights Reserved