Tal, så du får dem med!

Enjoy the connection.

Stemmeteknik ved

Lone B. Skovgaard

Du kan få coaching som:

 

 • 1:1 coaching
 • online sessions
 • walk-and-talks
 • i en gruppe på 5

 

 I offer coaching in English.

1:1 coaching

 

60 minutter

 

1.150 kr. eks. moms

 

 

90 minutter

 

1.700 kr. eks. moms

 

 

Pakker på 60 minutter

 

Pakke på 3 sessions

3.100 kr. eks. moms

(du sparer 350 kr.)

 

Pakke på 5 sessions

5.000 kr. eks. moms

(du sparer 750 kr.)

 

 

Pakker på 90 minutter

 

Pakke på 3 sessions

4.700 kr. eks. moms (du sparer 400 kr.)

 

Pakke på 5 sessions

7.400 kr. eks. moms (du sparer 1.100 kr.)

 

 

Privatkunder kompenseres for momsen.

Online sessions

 

Måske vil du gerne spare tid på transport eller vil bare hellere coaches på din arbejdsplads eller i hjemmet eller dér i udlandet, hvor du nu befinder dig.

 

Så tilbyder jeg intensiv og effektiv coaching online.

 

Vi kan for eksempel tale sammen på Skype eller via Facebook.

 

Samme priser som  1:1 coaching

Walk-and-talk

 

Du kan blive coachet, mens vi går en tur i det fri.

 

Tankerne flyder nogle gange nemmere, når vi bevæger os.

 

Her i København kan vi for eksempel

gå tur i Botanisk Have, Kongens Have, Østre Anlæg og på Kastellet.

 

Samme priser som  1:1 coaching.

Coaching i gruppe

 

Det er min erfaring, at der opstår en særlig synergi, når du bliver coachet i

en gruppe.

 

Et ekstra løft, som det giver at være

flere sammen om at finde ind til ilden, der driver jer frem.

 

Gruppen kan desuden blive en del af

dit netværk bagefter.

 

Gruppen er på 5 personer og vi ses 5 gange 1,5 timer.

 

Som regel ses vi torsdag aften kl. 17-19.30.

 

5 gange 2,5 timer

 

 

Professionel coaching og mentor

 

"Everyone needs a coach - whether we are a CEO, leader, teacher, basketball player or bridge player, we all need people to help us reach our goals and give us feedback". Bill Gates, founder of Microsoft.

 

Mange års erfaring i at coache andre til at anvende deres kreative kræfter effektivt og resultatrigt har medført, at jeg hurtigt får øje på, hvad du kan justere og styrke for at nå dine mål.

 

Professionelt har jeg givet coaching siden 1994, hvor jeg lagde ud med at give kurser i personlig udvikling.

 

Med baggrund i de forskellige jobs, som du kan læse mere om herunder, tilbyder jeg både utraditionelle og konventionelle ideer og løsningsmuligheder til, hvordan du kommer videre.

 

 • Lær at bruge og til hver en tid stole på din intuition - nogle kalder det 'mavefornemmelsen' - i dine forretninger ligesom dygtige og succesrige folk som for eksempel Christian Stadil, Coco Chanel, Richard Branson, Bethlehem Tilahun Alemo (Sole Rebels Footwear), Steve Jobs og Guiliana Benetton, der har brugt deres kreativitet og fingerspidsfornemmelse til at skabe stærke forretninger.

 

 • Det er nemmere at få succes med dit arbejde, hvis du kender dit why? Din mission. Hvad der kan få dig til at springe ud af sengen om morgenen.

 

Det er min erfaring, at når du har sporet dig ind på, hvad du dybest set nyder at beskæftige dig med, og ved præcist hvorfor du er tændt på at gøre det, så åbner successen sig og ruller derudad.

 

 • Er du ved at opstarte en virksomhed og vil gerne have sparring til  forretningsplanen, definitionen af målsætning, værdier, strategier, profil og brand?

 

Så du undgår at igangsætte, sådan som alle andre gør indenfor din branche, og fra starten af former en stærk profil og basis for din virksomhed.

 

Hvor du er fuldstændig klar over, hvad der er dine særlige styrker, og hvad du især har lyst til at arbejde med og udvikle.

 

 • Vil du gerne skifte job eller begynde i et nyt karierrespor?

 

 • Vil du have inspiration til at få nyt liv i arbejdet, hverdagen eller i forhold til din partner, familien eller vennerne?

 

 • Vil du styrkes i at skabe nye resultater arbejdsmæssigt og personligt stå stærkere?

 

 • Måske mangler du overblikket i en stresset hverdag and don't have a clue?

 

 • Eller du føler et brændende - men måske negligeret - behov for at blive ved med at frigøre dit potentiale og føle ny glæde ved det, du beskæftiger dig med?

 

 • Måske er du bare træt af at hænge fast i gamle vaner og måder at gøre tingene på og vil have hjælp til at gå nye veje og få ny vitalitet.

 

 • Måske er du estrovert/introvert, måske mest indadvendt. Du kan læse om det HER!

 

Jeg kan hjælpe dig med at rydde op og få sat tingene i system og bane vejen til din udfoldelse fremover.

 

Du kan kort sagt få forslag til, hvordan du får successen, kærligheden, skønheden, sandheden og meningen med dit liv frem i lyset.

 

Jo mere du gør en forskel i verden, des mere vil verden gøre en forskel for dig.

 

 

Erfaring

 

I 1998 etablerede jeg min virksomhed Stemmeteknik, hvor jeg giver stemme- og kommunikationstræning og professionel coaching.

 

Jeg har haft fornøjelsen af at coache ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, sportstrænere, skuespillere, forfattere, fortællere, musikere, billedkunstnere, performance kunstnere med flere.     

 

Jeg har blandt andet erfaring fra mine ansættelser i hotelbranchen, detailhandlen (tøjbutikker), fra at drive et bogtrykkeri (Institut for Social Medicin),  fra redaktionelt og journalistisk arbejde på blade og magasiner (blandt andre som musikanmelder hos Information og i redaktionen på filmbladet 'Levende Billeder'), som skønlitterær forfatter, chef på Roskilde Festival sammen med Leif Skov og underviser på Københavns Tekniske Skoles grafiske afdeling (1995-2007).

 

I 2011 var jeg bestyrelsesmedlem i Danske Skønlitterære Forfattere,

 

Siden 2003 til nu har jeg givet stemme- og taletræning hos FOF.

 

I 2002 - 2003 underviste jeg i stemme- og taletræning hos KKA.

 

1995-2007 underviste og coachede jeg elever på den grafiske afdeling på Københavns Tekniske Skole i kunstteori, værkproces, farvelære, kunsthistorie, billedkunst og tegning.

 

1992-1995 gav jeg kurser i afdækningen og udviklingen af personlige potentialer og afklaringen af karrierespor.

 

I Terminator Ted, The Breed, Love & Fuel og The Bones var jeg sanger, komponist og sangskriver (1988-1995) og har givet koncerter med Terminator Ted og The Breed i forskellige danske musikklubber og danske musikscener (1988-1995), blandt andet på Roskilde Festival (1991) samtsolooptræden på gallaften i anledning af H. H. Dalai Lamas 60 års fødseldag (1995).

 

 

Uddannelse

 

Siden 1991 har jeg trænet den polynesiske Huna coachingpraksis ved Dr. Serge Kahili King med effektive strategier og teknikker til at nå optimale personlige og karrieremæssige resultater. I 1993 simultantolkede jeg, engelsk-dansk, for Dr. Serge Kahili King ved afholdelsen af hans  foredrag og kurser i optimale personlige og karrieremæssige strategier i København.

 

I 1989 trænede jeg Optimal Results -personlige strategier og teknikker - hos Isac Shapiro (1989).

 

Jeg har læst jura på Københavns Universitet og blev i 1997 færdiguddannet på CBS som International Markedsøkonom med afsætningen af Industriel Design som speciale.

 

Mine erfaringer i at afbalancere krop, sind og ånd kommer blandt andet fra kampsporten Aikido. Rolfing, Body Self Development System (Body SDS),Body/Mind Centering, Bodymind metoden, Bioenergetik, Qi Gong, yoga og Reiki (jeg er Reikimester).

 

Jeg har siden 1991 praktiseret buddhistisk filosofi og metoder til medfølelse og årvågenhed og sindsfred hos blandt andre Tenga Rinpoche, Lama Namse Rinpoche, Tai Situpa, Dalai Lama, Lakha Lama og Ani Ea Lama.

                                                                          Copyright @ All Rights Reserved