Stemmeteknik, medietræning og  professionel coaching
ved Lone B. Skovgaard

Tal, så du får dem med!

Enjoy the connection.

Kompetencer og erfaring


Uddannelsen til stemme- og taletræner


Diplom i Horst Coblenzers metode i åndedræt, stemme og tale a.m. hos logopæd Åse Ørsted. Desuden har jeg fået privatundervisning af Åse Ørsted (1998-1999).


Privatundervisning af sangerinde samt lektor ved det Vestjyske Musikkonservatorium Dorte Sehested Brüel (2004-2006).


Privatundervisning af sangerinde af Michelle Sanders i nye rytmiske sangteknikker fra Cathrine Sadolins Sangteknik (2001).


Privat coaching samt på kursus hos Cathrine Sadolin i Komplet Sangteknik (1996).


Privatundervisning og sangcoaching af Kgl. Operasanger Per Riis (1995).


Privatundervisning af Kgl. Operasanger Sten Byriel (1991-1993).


Undervisning af sangerinde Jeannie Lovetry fra New York (1991).


Privatundervisning af kammer- og kirkesangerinde Anne-Marie Elmby (1988-1991).


Har siden 1988 trænet og arbejdet med forskellige kropsteknikker til styrkelse af åndedrættet, afspænding af kroppen, fordelingen af musklernes støtte og styrke, og afbalanceringen og centreringen af kroppen og sindet.


Blandt andre har jeg erfaringer med at træne Aikido (kampsport), Rolfing, Body Self Development System (Body SDS), Body/Mind Centering, Bodymind metoden, Bioenergetik, Qi Gong, yoga og Reiki

(jeg er Reikimester).


Derudover har jeg siden 1991 praktiseret buddhistisk filosofi og metoder til medfølelse, årvågenhed og sindsfred hos blandt andre Tenga Rinpoche, Lama Namse Rinpoche, Tai Situpa, Dalai Lama, Lakha Lama og Ani Ea Lama.
Erfaring


Har siden 1998 givet stemme- taletræning og professionel coaching i min virksomhed Stemmeteknik til ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, forfattere, fortællere, sportstrænere, skuespillere med flere.     


Jeg har afholdt kurser i stemmeteknik, fremtoning og teambuilding i blandt andre Udenrigsministeriet, DR og på Danmarks Lærerhøjskole. Se mere under kunder og kundeudtalelser (link)..

På den grafiske afdeling på Københavns Tekniske Skole har jeg undervist og coachet i kunstteori, værkproces, farvelære, kunsthistorie, billedkunst og tegning til elever, der gerne ville ind på danske eller internationale kunstakademier, designskoler, grafiske skoler, arkitektskoler og lignende (1995-2007).


I 1997 blev jeg uddannet til International Markedsøkonom med afsætningen af industriel design som speciale på CBS.


Debuterede som forfatter i 2008 med romanen eller rettere et moderne eventyr om det 20. århundrede "Tiden hænger på træerne* i 2008. Se mere på lonebskovgaard.dk (link).


Sanger og sangskriver i Terminator Ted, The Breed, Love & Fuel og The Bones (1988-1995). Koncerter med Terminator Ted og The Breed i forskellige danske musikklubber og danske musikscener (1988-1995), blandt andet på Roskilde Festival (1991) og solooptræden på gallaften i anledning af H. H. Dalai Lamas 60 års fødseldag (1995).


Derudover erfaring fra ansættelser i hotelbranchen, detailhandlen (tøjbutikker), fra at drive et bogtrykkeri (Institut for Social Medicin), fra redaktionelt og journalistisk arbejde på blade og magasiner (blandt andet på Information og filmbladet 'Levende Billeder') og som skønlitterær forfatter.


I redaktionen på filmbladet, 'Levende Billeder' var stofområdet avantgarde-kunst og eksperimenterende kunst.


I 1992-1995 afholdeldt jeg kurser i at opnå optimale personlige og karrieremæssige resultater og udvikling af deltagernes kunst.


Bestyrelsesmedlem i Danske Skønlitterære Forfattere.

Musikanmelder på Information (1992).

Chef på Roskilde Festival sammen med Leif Skov.

                                                                     Copyright @ All Rights Reserved Lone B. Skovgaard