Tal, så du får dem med!

Enjoy the connection.

Stemmeteknik ved

Lone B. Skovgaard

Kompetencer og erfaring


Uddannelsen til stemme- og taletræner


Diplom i Horst Coblenzers metode i åndedræt, stemme og tale a.m. hos logopæd Åse Ørsted. Desuden har jeg fået privatundervisning af Åse Ørsted (1998-1999).


Privatundervisning af sangerinde samt lektor ved det Vestjyske Musikkonservatorium Dorte Sehested Brüel (2004-2006).


Privatundervisning af sangerinde af Michelle Sanders i nye rytmiske sangteknikker fra Cathrine Sadolins Sangteknik (2001).


Privat coaching samt på kursus hos Cathrine Sadolin i Komplet Sangteknik (1996).


Privatundervisning og sangcoaching af Kgl.Ooperasanger Per Riis (1995).


Privatundervisning af Kgl. Operasanger Sten Byriel (1991-1993).


Undervisning af sangerinde Jeannie Lovetry fra New York (1991).


Privatundervisning af kammer- og kirkesangerinde Anne-Marie Elmby (1988-1991).


Har siden 1988 trænet og arbejdet med forskellige kropsteknikker til styrkelse af åndedrættet, afspænding af kroppen, fordelingen af musklernes støtte og styrke, og afbalanceringen og centreringen af kroppen og sindet.


Blandt andre har jeg erfaringer med at træne Aikido (kampsport), Rolfing, Body Self Development System (Body SDS), Body/Mind Centering, Bodymind metoden, Bioenergetik, Qi Gong, yoga og Reiki

(jeg er Reikimester).


Derudover har jeg siden 1991 praktiseret buddhistisk filosofi og metoder til medfølelse, årvågenhed og sindsfred hos blandt andre Tenga Rinpoche, Lama Namse Rinpoche, Tai Situpa, Dalai Lama, Lakha Lama og Ani Ea Lama.Erfaring


I 1998 etablerede jeg min virksomhed Stemmeteknik.


Har siden 1998 coachet og givet stemme- taletræning til ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, forfattere, fortællere, sportstrænere, skuespillere med flere.     


Jeg har afholdt kurser i stemmeteknik, fremtoning og teambuilding i blandt andre Udenrigsministeriet og på Danmarks Lærerhøjskole.


I 1997 blev jeg uddannet til International Markedsøkonom med afsætningen af industriel design som speciale på CBS.


I Terminator Ted, The Breed, Love & Fuel og The Bones var jeg sanger, komponist og sangskriver (1988-1995).


Jeg har givet koncerter med Terminator Ted og The Breed i forskellige danske musikklubber og danske musikscener (1988-1995), blandt andet på Roskilde Festival (1991) samtsolooptræden på gallaften i anledning af H. H. Dalai Lamas 60 års fødseldag (1995).


Derudover har jeg blandt andet erfaring fra ansættelser fra ansættelser i hotelbranchen, detailhandlen (tøjbutikker), fra at drive et bogtrykkeri (Institut for Social Medicin),  fra redaktionelt og journalistisk arbejde på blade og magasiner (blandt andre hos Information og det gamle filmblad 'Levende Billeder'), som skønlitterær forfatter, chef på Roskilde Festival og underviser på Københavns Tekniske Skoles grafiske afdeling (1995-2007).


Jeg har undervist og coachet elever - som gerne ville ind på danske eller internationale kunstakademier, designskoler, grafiske skoler med flere  - på den grafiske afdeling på Københavns Tekniske Skole kunstteori, værkproces, farvelære, kunsthistorie, billedkunst og tegning (1995-2007).


I 1992-1995 afholdt jeg kurser i at opnå optimale personlige og karrieremæssige resultater.


Jeg har været bestyrelsesmedlem i Danske Skønlitterære Forfattere, musikanmelder på Information og chef på Roskilde Festival sammen med Leif Skov.


Har siddet i filmbladet, Levende Billeders, redaktion med avantgarde-kunst og eksperimenterende kunst som stofområde.


Siden 2003 til nu har jeg givet stemme- og taletræning hos FOF.


I 2002 - 2003 underviste jeg i stemme- og taletræning hos KKA.


                                                                          Copyright @ All Rights Reserved