Foredrag
Stemmetræning. Stemmeteknik. Lone B. Skovgaard

Foto: Per Elbke

Foredrag


Power på stemmen - tal, så du får dem med!


Kender du dét at tale til nogen og føle, at du ikke rigtig kan nå dem med stemmen?


Du kæmper med at fange lytternes opmærksomhed og er samtidig optaget af at holde styr på kroppen og stemmen, tale højt nok og have tilstrækkelig med energi til at få talen til at flyde.


Mange tror, at der er noget psykisk galt med dem, når det ikke går så godt med at tale i store forsamlinger eller i det hele taget


At det er en ændring i bevidstheden, der skal til!


Men i fordraget demonstrerer jeg for dig, hvordan du med fysiske teknikker styrker din selvtillid, autoritet og glæde ved at kommunikere.


Du hører om, hvordan du støtter stemmen med kroppens muskler og får gennemslagskraft.


Og hvordan du med rytmen i talen bevarer din power, mens du taler.


Hvis du har spændinger i kæben, halsen, nakken og skuldrene eller  bliver stakåndet eller hæs efter kun at have talt en time, er det almindeligvis symptomer på, at åndedrættet udfolder sig for højt oppe i kroppen, og der er pres på stemmen.


Sandsynligvis sender du stemmen af sted med halsen eller toppen af brystkassen i stedet for med hele kroppen.


Men at anstrenge sig med at sende stemmen af sted fra halsen uden tilstrækkelig støtte fra ribbens-musklerne, mellemgulvet og mavemusklerne er det samme som at sende vand igennem en slange med huller i.


Når åndedrættet sidder oppe under halsen i stedet for at udfolde sig dynamisk i brystkassen sammen med mavemusklerne, får du tilført mindre ilt, end du ellers ville have fået.


Stofskiftet arbejder på lavere blus, og dit daglige energiniveau ikke er så højt, som det kunne være, fordi en del af din energi bindes i muskelspændinger.


SÅ - jeg glæder at fortælle dig om de fysiske teknikker, du skal bruge til at sende stemmen af sted med.


Når stemmen pulserer fra brystkassen og maven, afspænder musklerne i halsområdet, du får mere energi, din karisma bliver stærkere, og du indgyder respekt helt automatisk.


Du kommunikerer selvsikkert med gennemslagskraft!Foredraget er interaktivt og varer 2 timer inklusive en kort pause.


Eller 1,5 timer uden pause.


Ring eller mail og få et tilbud!