1:1 undervisning
Stemmetræning. Stemmeteknik. Lone B. Skovgaard

Du kan få rettet op på følgende:

 

Spændinger, et begrænset åndedræt

og uheldige vaner kan svække ud-

trykket i din stemme. Og dermed din kommunikation.

 

 

Du kan få teknikker til og blive trænet

i de fire områder.

 

 

        1. Stemmen

 

Ligger den for højt? For lavt? Er der spændinger? Hæshed? Er den spag? Er den skinger? Knirker den? Mumler du? Lyder din stemme umoden? Lyder den klemt? Presset? For luftig? Taler du for hurtigt? Lyder du hektisk? Andet?

 

 

2. Kroppen

Støtter åndedrættet stemmen? Støtter kroppens muskler stemmen? Står  du stabilt, sikkert? Er din krop afspændt, vital og dynamisk? Eller forhindrer stivhed i kroppen dig i at tale med flow? Andet?

 

 

3. Publikumstække


Bliver du nervøs, når du skal tale til vigtige møder eller i store eller små forsamlinger? Har du karisma? Når stemmen ud til dit publikum? Hvordan virker du? Vækker du publikums interesse? Tillid? Er det sjovt at tale til andre, synes du? Andet?

 

 

 4. Indhold

 
Er ordvalget enkelt, interessant og lige til at tage og føle på? Er dispositionen spændende? Griber begyndelsen og slutningen fat i publikum? Forstår du selv, hvad du taler om? Siger du for lidt? For meget? Andet.


 

Generelt for stemmepakkerne


 • Du får en vurdering af din stemme og en afklaring af hvilket teknikker, du især skal have fokus på i stemme- og taletræningen. Vi går efter, at du udfolder din naturlige stemmestyrke, og at din personlige lyd kommer til at klinge og engagere dine lyttere.

 • Vi kigger på, hvordan du giver præsentationer, læser op, underviser eller taler til dine medarbejdere.

 • Andet.


Mit stemmelokale

 

Jeg giver 1.1 undervisning i et Tårn, som ligger i 5 minutters gå-afstand fra Østerport station, København. Der er gratis parkering.

 

Læs mere om vejen derhen og se billeder1:1 undervisning


Vil du styrke stemmen, kommunikationen og din vitalitet i 1:1 undervisning?
 

 • så du kan tale i lang tid uden at slide på stemmen og uden at blive hæs
   
 • så du slipper af med spændinger i nakken, skuldrene, kæben og halsen

 • så du får mere klang, dybde, højde eller flow på din stemme

 • så du styrker din ro, autoritet og udstråling, når du taler
   
 • så du føler dig godt tilpas og mærker et behageligt overskud, mens du kommunikerer og oplever at være i fornøjelig udveksling med dem, du kommunikerer med

Ud over gennemslagskraft og sikkerhed, når du kommunikerer, betyder træningen af stemme -, tale- og åndedrætsteknikkerne, at samværet med andre både arbejdsliv og privat bliver mere afslappet. Blandt andet fordi, du ikke længere holder på dig selv.

De fleste har en travl hverdag, og for at imødekomme det, har jeg siden 1998 indsamlet og udviklet teknikker til et sæt på få ganske få, som er nemme at håndtere og virker på mange felter på en gang.

Blandt andre får du specifikke teknikker fra kampsport, der giver dit energiniveau et langtidsholdbart løft og din krop fleksibilitet, så du ikke falder sammen med alderen, men holder dig rank og bevæger dig let og dynamisk.

I alle de følgende stemme- og tale-pakker får du en manual med stemmeteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.


I alle stemmepakkerne får du en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

Teknikkerne holder hele livet.


Konsultation

Konsultaton på 60 minutter

Til konsultationen kan vi tale om dine udfordringer med din stemme og tale, og hvad du gerne vil have styr på i din kommunikation fremover.

Der er ingen undervisning til konsultationen.

Bestiller du en stemmepakke uden først at komme til en konsultation, taler vi om dine udfordringer og mål med stemme- og taletræningen, når vi mødes første gang.

Din investering i en konsultation er 1.060 kr. (eksl. moms).

*Uden moms for privatkunder.


Overblik over stemmepakkerne


Har du længe tænkt på at styrke din stemme og tale, men har haft for travlt til at gøre noget ved det?

Jeg har gjort stemme- og taletræningen overskuelig i 3 forskellige pakker + 2 særpakker.

Her får du et hurtigt overblik over pakkerne.


Alle pakkerne består af basale og ekstraordinære stemme- og taleteknikker og bliver skræddersyet til dig, så de passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

Du kan læse mere detaljeret om, hvad stemmepakkerne indeholder og deres priser nederst på siden her!

 

 

 • Pakke 1 - Basis pakken
  3 gange 1,5 minutter
  eller
  som endagskursus på 4,5 timer i træk + pauser og forplejning i løbet af dagen = 7 timer i alt (hvis du for eksempel kommer langvejsfra)

 

Hvis du blot vil lære de basale, vigtige stemmeteknikker og selv arbejde med dem derhjemme, så er det Pakke 1.

Du kan også tage Pakke 1 som et éndagskursus, hvis du for eksempel kommer langvejsfra! Læse mere om pakken herunder!

Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.


 

 • Pakke 2 - Fuld pakke og test
  5 gange 1,5 timer + en opfølgningssession på 1,5 timer
  -  i alt 9 timer

 

Hvis du gerne vil lære basale og ekstraordinære stemme- og taleteknikker og træne dem under vejledning er det pakke 2. Læse mere om pakken herunder!

Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

 

 

 • Pakke 3 - Fuld pakke, test og træning
  8 gange 1,5 timer + en opfølgningssession på 1,5 timer
  - i alt 13,5 timer

 

Vil du have så lidt hjemmearbejde som muligt og indarbejde teknikkerne til dine stemmetimer. Eller vil du have særlig coaching til for eksempel kommunikationen med dine medarbejdere eller dit publikum eller anden særlig professionel eller personlig coaching, er det pakke 3. Læs mere om pakken herunder!

Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

 

 

 • Kunst- og kultur og iværksætterpakken
  3 gange 1,5 timer
  eller
  4,5 timer i træk + pauser og forplejning i løbet af dagen = 6 timer i alt  (hvis du for eksempel kommer langvejsfra)


Som et specialtilbud til kunstnere og kulturarbejdere og iværksættere tilbyder jeg en stemme- og taletræningspakke til en særpris,

Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.


Læs mere om Kunst- og kultur- og iværksætterpakken her (link)!


 • KVIK powerpakken
  3 timer


KVIK powerpakken er til dig, som skal i tv eller holde et vigtigt oplæg i virksomheden eller tale til et stort event og kontakter mig i sidste øjeblik, før du skal 'på'. 

Eller til dig, som bare lynhurtigt vil have teknikkerne til at få power på stemmen, så du kan tale i timevis uden af blive hæs eller træt og desuden slipper af med spændinger i kæben, halsen, nakken og skuldrene.

Med teknikkerne i pakken bliver du godt klædt på til at føle ro og sikkerhed, når du taler, så du får lydhørhed fra lytterne.


KVIK powerpakken er på 2,5 timers intensiv træning af de grundlæggende, effektive teknikker til at få styrke og gennemslagskraft på stemmen og din tale. Så du nu og fremover har let ved at stille dig op og tale i en hvilken som helst situation.


KVIK powerpakken er en i-sidste-øjeblik's pakke, hvor du kan gå ud og få glæde af teknikkerne med det samme. Læs mere om pakken herunder!

Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.Se de 5 pakkers konkrete indhold og muligheden for opfølgningstimer herunder!

Pakke 1 - Basis pakke


 3 gange 1,5 timer

De 3 tider kan aftales på forhånd eller fra gang til gang.

eller

som endags kursus 4,5 timer + pauser og forplejning i løbet af dagen = 7 timer i alt (hvis du for eksempel kommer langvejsfra).
Læs mere herunder!


Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.Denne pakke er til dig, som gerne vil indøve teknikkerne selv.


Du får en "værktøjskasse" med de vigtige, grundlæggende teknikker til at kunne tale i lang tid med power, høj energi, ro og autoritet, uden at blive hæs, og så du undgår spændinger i kæbe, hals, nakke og skuldre.

Teknikkerne er lette at bruge og holder hele livet.

De frigør ressourcer, afvikler mulig sceneskræk og øger din vitalitet dag for dag.

Du får teknikker, så du kan sende stemmen af sted fra mellemgulvet og mavemusklerne - i stedet for kun fra halsen. Det kaldes at 'støtte' stemmen.


Når du sender stemmen af sted fra mellemgulvet og mavemusklerne, altså 'støtter' stemmen, svinger lyden af den fra kroppen, så du automatisk får autoritet og bliver hørt, fordi lytterne kan mærke dig.

Du vil også virke opkvikkende på lytterne, fordi når din stemme svinger fra kroppen, kommer de også til at svinge.


Ligesom du vil være i stand til at fokusere på det, som du gerne vil sige, i stedet for måske at være mere eller mindre opmærksom på alt det, der ikke virker.


For at gøre 'støtten' fleksibel, så den og dit åndedræt bliver synkront med åndedrættet, træner du teknikker fra kampsporten Aikido, der giver dig en uanstrengt brug af musklerne. Så du slipper af med spændinger og stivhed i kroppen og bevæger dig frit, flydende og dynamisk og holder åndedrættet dybt funderet i kroppen hele dagen. Det forstærker din stabilitet og balance, giver dig  et solidt fundament til stemmen, og du får en optimal mængde ilt,

Teknikkerne fra kampsport giver dig desuden en kropsholdning, som gør din udstråling, din karisma, stærkere. Hvilket også er en form for kommunikation.

Med træningen i Aikido teknikkerne afvikles en mere eller mindre tung og besværet måde at bevæge sig på, som kan afføde at man enten lægger for meget eller for lidt pres på sig selv i sin kommunikation.

Teknikkerne giver i stedet en mere fleksibelt og flydende måde at bevæge sig på, en bevægelsesfrihed, og en mere dynamisk kommunikation. Når man har flow i sine bevægelser, har mere flow i åndedrættet, blodomløbet, tankerne, kreativiteten og i sin tale. Det hele hænger sammen.


Derudover får du trænet din tales tydelighed og rytmen i talestrømmen, så du taler med overskud time efter time.


Pakke 1 munder ud i 3 specifikke teknikker, som du nemt og effektvt indarbejder på kort tid og holder hele livet.

Forløbet bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.


Din investering i Pakke 1 på 3 gange 1,5 timer er

5.700 kr. (ekskl. moms)

*For privatkunder er Pakke 1 momsfri.Pakke 1 afholdt som éndagskursus på i alt 7 timer hvis du eksempelvis kommer langvejsfra:

Din investering i Pakke 1 som éndagskursus, når det bliver afholdt i mit stemmelokale i København nær Østerport Station og med gratis parkering er:


Forløbet bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.


7.900 kr. (eksl. moms)

inklusive forplejning i løbet af dagen, manual og materialer.

*Privatkunder betaler ikke moms.


Eller du kan få 1:1 éndagskurset afholdt hos Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference, hvor du har mulighed for at tilkøbe dig overnatning.

I din investering i Pakke 1 på Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference er der inkluderet
en opfølgningstime i København

Forløbet bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.


9.700 kr. (eksl. moms)

inklusive opfølgningstimen i København og forplejning i løbet af dagen, manual og materialer.


*Privatkunder betaler ikke moms.


Særpakke
Kunst- og kultur- og iværksætterpakken

 

3 gange 1,5 timer.

De 3 tider kan aftales på forhånd eller fra gang til gang.

Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.


 

Som en særtilbud til kunstnere og kulturarbejdere og iværksættere tilbyder jeg denne stemme- og taletræningspakke til en særpris,

 

Kunst- og kulturpakken svarer i indhold til Pakke 1 - Basis pakken.

 

Eller du kan arbejde med et specifikt område, du gerne vil have styr på.


Læs mere om Kunst- og kultur- og iværksætterpakken her (link)!


Forløbet bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.


Din investering i Kunst- og kultur- og iværksætterpakken på 3 gange 1,5 timer


3.700 kr. (ekskl. moms)

*Kunst- og kultur- og iværksætterpakken er momsfri for privatkunder.


Pakke 2 - Fuld pakke og test

 

5 gange 1,5 timer + en opfølgningstime på 1,5 timer - i alt 9 timer

 

De 5 tider og opfølgningstimen kan aftales på forhånd eller fra gang til gang.

Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

 

I denne pakke får du alt det, som Pakke 1 indeholder plus en udvidet "værktøjskasse" og mere personlig coaching.

 

Du får et sæt teknikker, hvor du kommer hele vejen rundt om stemmen og talen og din måde at bevæge dig på med hensyn til styrke, tydelighed og din karisma.

 

Du får trænet støtten til stemmen, så du kan tale med gennemslagskraft uden at blive hæs og bevarer en afspændt fornemmelse i halsen og kan skrue op og ned for stemmens volumen efter behag.

 

Du lærer at tale i  en specifik rytme, der giver musik til din tale og gør det nemt for lytterne at følge med. Desuden gør rytmen dig i stand til at bevare din power og et højt energi-niveau.

 

Som en naturlig følge af, at halsen bliver afspændt og kroppen mere støttende for stemmen, bliver stemmen fyldig og får en dybere klang.

 

Du bliver trænet i teknikker fra kampsporten Aikido, der giver dig en fleksibel brug af musklerne. Så du slipper af med spændinger og stivhed i kroppen og bevæger dig frit og flydende og holder åndedrættet dybt funderet i kroppen hele dagen. Det giver et stærkt fundament til stemmen.


Teknikkerne fra kampsport giver dig desuden en kropsholdning, så du bliver mere dynamisk og får en stærkere udstråling.

Ligesom teknikkerne sørger for, at du bliver 'centreret', det vil sige koncentreret og fokuseret. I kampsport siger man, at du bliver 'samlet i dit midpunkt', hvilket giver dig stabilitet og lethed i at flytte dig fra sted til sted og gå fra opgave til opgave.


Så det vil føles nemt for dig at stille dig op og tale med power!

Med træningen i Aikido teknikkerne afvikles en mere eller mindre tung og besværet måde at bevæge sig på, som kan afføde at man enten lægger for meget eller for lidt pres på sig selv i sin kommunikation. Teknikkerne giver i stedet en mere fleksibelt og flydende måde at bevæge sig på, en bevægelsesfrihed, og en mere dynamisk kommunikation. Når man har flow i sine bevægelser, har mere flow i åndedrættet, blodomløbet, tankerne, kreativiteten og i sin tale. Det hele hænger sammen.


Dit forløb ender op med få effektive teknikker, som er enkle at håndtere og giver ikke kun en større glæde ved at kommunikere, men også en mere ustressende, energisk og dynamisk almentilstand.

 

Teknikkerne holder hele livet.

 

I undervisningen bliver der lagt vægt på, at du udfolder slumrende ressourcer og talenter.

 
Forløbet bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

Du afprøver teknikkerne til dit særlige formål.

 

 

Din investering i Pakke 2 er

10.700 kr. (ekskl. moms)

 

*For privatkunder er Pakke 2 momsfri.


Særpakke
Kvik Powerpakken

 

3 timer

Du får en manual med stemme- og taleteknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

 


I KVIK powerpakken gennemgår vi først, hvordan du tidligere kan have begrænset dit åndedræt og din bevægelighed, så du ikke har haft tilstrækkelig gennemslagskraft og bliver nervøs, når du skal gøre dig gældende med stemmen. 

Dernæst lærer du teknikken til både at holde flow i åndedrættet og sende stemmen af sted med kroppens muskler - som i stemme- og taletræningen bliver kaldt for 'støtten' til stemmen - så du taler med power og overbevisning og føler dig mere rolig og nærværende.


Støtten til stemmen, teknikken til at sende stemmen af sted fra mellemgulvet, ribbensmusklerne og mavemusklerne, er let at bruge. Når du bruger støtten til stemmen svinger din stemme og tale fra hele kroppen - i stedet for hovedsagelig fra halsen - og det giver dig automatisk autoritet og lydhørhed. fordi dine lyttere kan mærke dig og dine ord.


Du får også trænet rytmen på din talestrøm, det vil sige hvor mange ord, du cirka skal sige ad gangen for at bevare poweren og din afspændthed til hver en tid.

Med støtten til stemmen kan du tale i timevis uden at blive hæs eller træt i stemmen.


Forløbet bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

 
Din investering i KVIK powerpakken er


2.900 kr. (ekskl. moms)

* For privatkunder er KVIK powerpakken momsfri.


Pakke 3 - Fuld pakke, test og træning

 

8 gange 1,5 timer + en opfølgningstime på  1,5 timer - i alt 13,5 timer

 

De 8 tider og opfølgningstimen kan

aftales på forhånd eller fra gang til gang.

Du får en manual med stemme- og tale teknikkerne, og dit forløb bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

 

For dig, der gerne vil træne teknikkerne i Pakke 1 og Pakke 2 grundigt igennem under vejledning plus træne ekstra teknikker, som ikke er i Pakke 1 og Pakke 2, og en udvidet personlig coaching.

 

"Værktøjskassen" har samme indhold af teknikker som i Pakke 2 plus særlig personlig coaching til dit formål og den præstation, du yder i din hverdag.

 

Du får trænet teknikkerne, så du har fuldstændig styr på dem bagefter og straks kan bruge dem effektivt til dit formål.

 

Teknikkerne holder hele livet.

 

I undervisningen bliver der lagt vægt på, at du styrker dine ressourcer og talenter.

Forløbet bliver skræddersyet til dig, så det passer til det, du særligt gerne vil have styr på.

 

Din investering i Pakke 3 er

 

14.700 kr. (ekskl. moms)

 

*For privatkunder er Pakke 3 momsfri.Ekstra opfølgningstimer

(60 minutter)


Din investering i ekstra opfølgningstimer er 1.060 kr. (eksl. moms).

*Privatkunder betaler ikke moms.


For 3 opfølgningstimer i en pakke er din investering 2.700 kr. (eksl. moms).

*Uden moms for privatkunder.


*Opfølgningstimerne kan afholdes indenfor år efter afsluttet 1:1 stemme- og taleforløb, hvorefter købet udløber.
Handelsbetingelser for 1:1 stemmepakkerne


Betalingsbetingelserne for 1:1 stemmepakkerne er betaling senest 7 dage før undervisningen begynder, med mindre andet er skriftligt aftalt.  Det vil fremgå af fakturaen.


Dine sessions i stemmepakken skal afholdes indenfor et halvt år fra købsdato, hvorefter købet udløber.


Opfølgningstimer kan afholdes indenfor et halvt år, efter at 1:1 forløbet er afsluttet.


Afbestilling til en session kan indtil 24 timer før foregå på mail og telefonisk uden beregning.


Ved senere afmelding eller udeblivelse mister du den pågældende session.

1:1 stemmepakkerne er personlige og kan ikke refunderes efter køb med

mindre andet er skriftligt aftalt.

Afbryder du et stemmepakke-forløb kan du genoptage det indenfor et halvt år.


Handelsbetingelser for 1:1 endagskurset

Endagskurset skal være betalt senest 7 dage før kurset begynder, med mindre andet er skriftligt aftalt.


Ved afbud til kurset senest 72 timer før kursusstart kan du få flyttet din deltagelse i 1:1 endagskurset til en anden dag.

Ved senere afmelding eller udeblivelse mister du kurset.

Afbud skal gives på mail@stemmeteknik.net eller telefonisk på 22 33 96 77.

1:1 endagskurset er personligt og kan ikke refunderes efter køb med
mindre andet er skriftligt aftalt.

1:1 endagskurset kan afholdes indenfor et halvt år fra købsdato, hvorefter købet udløber.